E VEKA, NU DOAR
UN TERMOPAN

Sisteme de ferestre și uși clasa A

Adică?

TERMOPÁN® s. n. suprafață vitrată, rezistentă la vânt, foc și substanțe chimice, care asigură izolarea termică și fonică și care se montează la ferestre sau la uși. (Adjectival) Geam termopan – Denumire comercială.

VEKA – (Superlativ de natură germană). Termen care face referire la sisteme de ferestre și uși în cea mai riguroasă clasă de calitate – Clasa A. Sinonim cu durabilitate, eficiență, siguranță, stil, versatilitate.

Ce diferențiază VEKA de un simplu « Termopan » :

  • 1 Nu facem compromisuri, VEKA îți oferă exclusiv doar clasa A, adică pereți exteriori de 3 mm, pentru o durabilitate pe termen lung.
  • 2 Pentru a putea susține suprafețe vitrate tot mai mari sau pachete de sticlă tot mai performante, nu ne jucăm: recomandarea VEKA – rigidizări din oțel zincat de minimum 1,5 mm.
  • 3 Cu un profil de clasa A și rigidizat pe măsură, sistemele VEKA pot susține pachete de sticlă tot mai eficiente termic, cu 2 sau chiar 3 pachete de geam termoizolant.
  • 4 Tehnologia multicamerală de izolare termică a profilelor, de până la 7 camere interioare de izolare, permite coeficienți de izolare termică performanți, chiar și în cazul caselor pasive.
  • 5 Pentru a ține vântul și umiditatea la distanță, sistemele VEKA sunt prevăzute chiar și cu trei garnituri de etanșare.
  • 6 Indiferent de stilul căminului tău, sistemele VEKA se asortează în design oricărei cerințe arhitecturale. Asta atât prin forme, cât și cu ajutorul celor peste 50 de culori diferite.
1

1. Nu facem compromisuri, VEKA îți oferă exclusiv doar clasa A, adică pereți exteriori de 3 mm, pentru o durabilitate pe termen lung.

2

2. Pentru a putea susține suprafețe vitrate tot mai mari, sau pachete de sticlă tot mai performante, nu ne jucăm: recomandarea VEKA – rigidizări din oțel zincat de minimum 1,5 mm.

3

3. Cu un profil de clasa A și rigidizat pe măsură, sistemele VEKA pot susține pachete de sticlă tot mai eficiente termic, cu 2 sau chiar 3 pachete de geam termoizolant.

4

4. Tehnologia multicamerală de izolare termică a profilelor, de până la 7 camere interioare de izolare, permite coeficienți de izolare termică performanși, chiar și în cazul caselor pasive.

5

5. Pentru a ține vântul și umiditatea la distanță, sistemele VEKA sunt pervăzute chiar și cu trei garnituri de etanșare.

6

6. Indiferent de stilul căminului tău, sistemele VEKA se asortează în design oricărei cerințe arhitecturale. Asta atât prin forme, cât și cu ajutorul celor peste 50 de culori diferite.

Solicită oferta

Alege fișier

*Câmpuri obligatorii

CONNAISEURUL VEKA:

Un connaiseur știe că VEKA este în cu totul altă ligă atunci când vine vorba de "termopane". Așa ceva afli doar după ce te-ai mai confruntat cu procesul de căutare al unui sistem de ferestre adecvat locuinței tale.

Bineînteles că vrei tot ce e mai bun pentru tine și casa ta. Tocmai din acest motiv, nu ai decât o singură variantă sigură: clasa A.

Emil știe cel mai bine. El a aflat răspunsul acestor căutari, iar de atunci, împărtășește informația cu toți cei care încă nu au aflat.

JURNAL DE PROPRIETAR

Emil este unul dintre noii și mândrii proprietari de sisteme VEKA. Asta reprezintă o ocazie perfectă de a da un grătar pentru a își inaugura și etala proaspăta achiziție.  Din păcate, fericirea lui nu o să dureze mult. Unii oameni nu înteleg că VEKA nu e doar un simplu termopan, iar proaspătul statut de connaiseur îl obligă să le explice necunoscătorilor diferențele. Oare aceștia vor întelege vreodată diferența?

Au trecut 10 ani de la "petrecerea de termopane noi" a lui Emil, mândrul proprietar de sistem VEKA clasa A. Vecinul său a învățat pe pielea lui diferența dintre Veka și un "termopan". Însă, noua generație a lipsit de la acest curs.

Au trecut 20 de ani, fiica lui Emil a crescut, căsnicia lui începe ușor să scârțâie, spre deosebire de ferestrele VEKA. Pentru prima dată, Maia îi face cunoștință cu noul ei iubit. Baftă Mihai, o să ai nevoie!

Știați că pictura poate avea un rol terapeutic în vindecarea stresului? Emil tocmai a descoperit asta. Alături de noua sa asistentă, Madonna, Emil s-a decis să imortalizeze cele mai de seamă ferestre din tot cartierul. Oare a trecut suficient de mult timp încât toată lumea să înțeleagă că VEKA e mai mult decât un simplu termopan?

Diferențele dintre generații devin din ce în ce mai notabile. Cei mici se schimbă, în timp ce Emil…Emil a rămas la fel; la fel de pasionat de ferestrele sale. Și ca orice alt bunic, el trebuie să le insufle celor tineri valorile și cunoștințele corecte! Dar aceștia vor înțelege?

În viață, moartea este singura certitudine. Asta, și faptul că unii oameni nu înțeleg încă diferența dintre VEKA și un termopan. După decenii întregi de a îi educa pe necunoscători, Emil și-a găsit liniștea…oare?

De ce e atât de pasionat de ferestrele lui? Cine l-a adus în punctul acesta? Așa a fost dintotdeauna? A moștenit asta de undeva? Ce l-a determinat pe Emil să fie atât de aprins când vine vorba de ferestrele VEKA?