Politica de confidențialitate

VEKA România SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Șos. București nr.55, Com. Ciorogarla, jud.Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/1428/2005 și Cod Unic de Înregistrare RO13439874, fiind înregistrată sub nr. 17505 la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (denumită în continuare „VEKA”),  în calitate de proprietar și administrator al site-ului www.fereastraveka.ro respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest website.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, VEKA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

VEKA se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului www.fereastraveka.ro, prin completarea formularelor, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale. 

 În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de VEKA în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Pentru vizitarea site-ului www.fereastraveka.ro, nu este necesară furnizarea de date cu caracter personal. Dacă nu doriți ca datele dumneavoastră să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dumneavoastră personale să fie actualizate sau scoase din bază de date, ne puteți notifica oricând acest lucru la următoarea adresă: sales@veka.ro

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, VEKA le poate utiliza în următoarele scopuri declarate:

Atunci când VEKA este solicitat să furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvăluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitării, și în limitele și conform cu dispozițiile legii nr. 677/2001  și a legii nr. 506/2004.

Colectarea de date cu caracter personal

Colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.fereastraveka.ro implică completarea de către dvs. a datelor din formularele din cadrul site-ului.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.fereastraveka.ro, prin formulare în scopul asigurării serviciilor pentru care dvs. ați optat prin completarea acestora.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime

VEKA poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urmă prelucrării în următoarele scopuri:

Singura entitate care va avea acces la datele dumneavoastră cu caracter personal va fi VEKA România SRL.

Utilizarea cookie-urilor 

Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie" ) sunt fișiere sau informații care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tabletă) atunci când accesați Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu poate accesa informațiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menționăm că această tehnologie nu conține programe software, viruși sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face site-ul www.fereastraveka.ro mai ușor de utilizat și pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele și necesitățile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate și pentru a mari viteză viitoarelor dumneavoastră activități și experiențe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferințele dvs. în materie de confidențialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înțelegem cum utilizează oamenii site-ul www.fereastraveka.ro și pentru a ne ajuta să îmbunătățim structura și conținutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Cum pot să controlez sau să șterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate inițial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteți modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulați cookie-urile pe care le utilizăm, nu veți mai primi informații personalizate atunci când vizitați site-ul www.fereastraveka.ro.

Dacă utilizați mai multe dispozitive pentru a vizualiza și a accesa site-ul www.fereastraveka.ro (de ex. calculatorul, smartphone, tabletă, etc) va trebui să vă asigurați că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferințelor dumneavoastră de cookie.   

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă o investiție sigură
în calitatea germană de clasa A.

VEZI SOLUȚIILE VEKA
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne