VEKA BRAND INTERNATIONAL

Share

Brandul VEKA se bucură de recunoaștere internațională atât pentru calitatea profilelor sale, exclusiv clasa A (conform SR EN 12608), cât și pentru valoarea adăugată a serviciilor sale, unitare peste tot în lume.

De-a lungul a peste 40 de ani, o micuță companie regională reușește să devină un producător activ și de renume la nivel mondial, lider pe segmentul sistemelor din PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă pentru ferestre și uși.

Ne propunem să transpunem calitatea de excepție a produselor în ferestre și uși performante (de tip termopan şi tripan), prin intermediul partenerilor producători de tâmplărie. Această promisiune poate fi păstrată, doar dacă normele de lucru specific germane sunt îndeplinite: standardul și calitatea înaltă a sistemelor furnizate, stocuri acoperitoare pentru produsele uzuale și nu numai, suport logistic, tehnic, marketing, personal calificat și poziționarea în piață.

Compania, care are sediul central în Sendenhorst, Germania, deține în prezent peste 3.500 de angajați la nivel mondial și este prezentă pe 3 continente cu fabrici, depozite sau filiale, profilele VEKA fiind astfel disponibile în peste 50 de țări la nivel mondial, iar din anul 2000 este prezentă și în România.

Portofoliul impresionant de produse și servicii disponibile în România poate răspunde celor mai exigențe solicitări și nevoi specifice venite din partea arhitecților, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari și, nu în ultimul rând, beneficiarilor finali. Calitatea excepțională a produselor din portofoliu, dar și un set de valori solide construite în jurul conceptelor de parteneriat și responsabilitate mențin VEKA pe poziția de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate producției de ferestre sau uși termoizolante (de tip termopan şi tripan).

Vezi istoria VEKA

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă o investiție sigură
în calitatea germană de clasa A.

VEZI SOLUȚIILE VEKA
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne