BENEFICIILE VEKA

01
Durabilitate pentru casa ta

Află cum să transformi o cheltuială într-o investiție. Diferența dintre o fereastră bună și una foarte bună este că cea din urmă este o investiție. Ferestrele VEKA de clasa A nu doar că-ți aduc economii în fiecare luna, ci rămân că în prima zi, an după an.

02
Eficienţă termică maximă

Află cum să ai o izolare termică perfectă. Întreținerea unei case este costisitoare, mai ales pe timp de iarnă, dar și în timpul verii când temperaturile exterioare pot depăși uneori indicele de confort termic. Dacă vrei să economisești bani, alege o fereastră eficientă termic de tip termopan.

03
Eficiență fonică

Află cum poți să ai liniștea pe care ți-o dorești. Nicăieri nu-i ca acasă. Asta dacă locuiești într-un loc unde nimic nu te poate deranja. Dacă însă locuiești în oraș sau aproape de el, ai nevoie de ferestre de calitate pentru a te bucura de liniște.

04
Siguranța casei tale

Află cât de importantă este siguranța ferestrelor. Știm că cel mai important lucru pentru tine este să-ți știi familia în siguranță, fie că vorbim de factorii climatici din exterior sau de pătrundere prin efracție.

05
Tipuri de deschidere

Află cum poți să-ți configurezi fereastra după nevoile tale. Ne păsa de nevoile tale și știm că acestea pot fi foarte diferite. Vrem să te ajutăm să-ți transformi casa în Acasă. Sistemele VEKA sunt extrem de versatile oferindu-ți libertatea să-ți amenajezi casa, exact cum ai visat.

06
Stil. Culoare. Design

Află cât de mult îți poți personaliza fereastrele. Nicăieri nu-i așa de frumos ca acasă. Și știm cât de important e ca totul să fie creat după propria ta viziune și conturat după personalitea ta și a familiei tale. De aceea profilele VEKA sunt construite pornind de la nevoile și dorințele tale.

07
Acesorii inovative

Alfa cum poți să-ți accesorizezi ferestra. Vrei să-ți schimbi fereastra veche cu una de clasa A? Asta este o mișcare inteligentă, dar nu trebuie să fie singura pentru ca o fereastră performantă de tip termopan are nevoie și de niște accesorii pe măsură.

08
Montaj profesional

Află cât de important este să apelezi la profesioniști. Tocmai ai achiziționat o fereastră VEKA de clasa A. Felicitări! O alegere excelentă, dar mai ales o investiție care își va arăta utilitatea în timp. Acum însă este important să nu lași treaba făcută numai pe jumătate.

Fie că vorbim de ferestre, uși, sisteme de umbrire sau accesorii, orice fereastră de tip termopan sau tripan realizată din soluții VEKA reprezintă o investiție sigură
în calitatea germană de clasa A.

VEZI SOLUȚIILE VEKA
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne
urmărește-ne