image

Cum te pot ajuta ferestrele de Clasa A să vinzi mai ușor o casă sau un apartament – 8 martie 2024

Înainte de a publica un anunț de vânzare pentru o casă, sau chiar și un apartament, e bine să faci un mic exercițiu și să te pui în locul celor care caută o locuință. Filtrele cele mai populare sunt preț, localizare și suprafață, însă doar pe baza acestora, e posibil ca anunțul tău să se piardă printre alte sute de anunțuri similare. Ce te poate ajuta să ieși în evidență de la bun început, și să obții un preț bun, este senzația pe care o transmiți. În acest scop, fotografiile sunt cele mai grăitoare, pentru că o locuință luminoasă, curată, nemobilată sau mobilată doar cu strictul necesar, atrage mult mai ușor privirile decât un spațiu întunecos, aglomerat și învechit. Prin urmare, înainte de ședința foto este indicat să eliberezi spațiul și să creezi o ambianță cât mai plăcută și plină de lumină naturală. În cazul caselor vechi, și mai ales al celor care nu arată foarte prezentabil din exterior, de mare ajutor sunt o evaluare de risc seismic, reabilitarea termică și înlocuirea ferestrelor vechi cu unele mari, de calitate și eficiente energetic. Această investiție îți aduce în casă un plus de lumină naturală, îmbunătățește semnificativ aspectul fațadei și crește nivelul de încredere al potențialilor cumpărători. În plus, înlocuirea ferestrelor cu unele de Clasa A se realizează rapid cu specialiști de încredere și îți poate duce locuința în topul preferințelor atunci când fotografiile apar în listele cu anunțuri pentru case de vânzare. Iată de ce.

Eficiența termică dovedită cu facturi Una este să scrii în anunț că locuința are costuri mici cu întreținerea, alta este să o poți dovedi cu acte. La acest capitol, facturile de gaz sau consumul înregistrat de repartitoare în lunile de iarnă sunt cele mai solide argumente.  Dacă luăm în considerare că până la 45% din energia termică se poate pierde doar la nivelul unor ferestre ineficiente, imaginează-ți ce părere își va face posibilul cumpărător când vede facturile, face o comparație rapidă și realizează economiile pe care i le poate aduce o locuință termoizolată, dotată cu ferestre de Clasa A eficiente datorită pachetelor de geam termoizolant și rezistente până la 50 de ani mulțumită sistemelor VEKA. Ținând cont că prețurile locuințelor în orașe precum București, Cluj, Iași sau Timișoara pot depăși 2.000 euro/mp, și că tuturor ne este teamă de ratele cu dobândă variabilă, orice economie este binevenită. Așadar, cu o investiție minimă și timpurie în ferestre de Clasa A, poți crește interesul față de proprietatea pe care o pui în vânzare, cât și probabilitatea de a obține prețul dorit.

Un cost și un deranj în minus pentru viitorul proprietar

Costurile ridicate de achiziție a unei locuințe împart cumpărătorii în două categorii. De o parte sunt cei care doresc să renoveze complet înainte de a se muta în noua casă și au pregătit un buget generos pentru acest proiect. De cealaltă parte sunt cei care, după ce iau în calcul avansul, onorariile și cheltuielile cu mutarea, își dau seama că locuința de care au nevoie este una care nu necesită intervenții imediate. În ambele cazuri, putem spune că ferestrele sau ușile culisante VEKA de Clasa A vor rămâne pe poziții până la 50 de ani. Nefiind nevoie de înlocuirea acestora, investiția în ferestre noi poate fi tăiată din start de pe lista cu bătăi de cap și achiziții, iar viitorii proprietari se pot bucura în continuare de confortul, rezistența și eficiența VEKA, indiferent de cum vor să își aranjeze noua locuință.

Atrag atenția de la prima vedere și de la prima atingere

Chiar dacă sistemele VEKA arată foarte bine în fotografii, vizitând un showroom îți vei da seama că anumite aspecte nu pot fi surprinse în imagini. Vorbim aici de senzația de robustețe pe care o ai când pui mâna pe o fereastra solida, realizată dintr-un sistem VEKA de Clasa A. De nuanțele căpătate de cele peste 50 de folieri RAL când reflectă lumina. De luciul metalic al placării cu aluminiu sau de textura unică și catifelată a tehnologiei VEKA SPECTRAL. Aceste atuuri pot fi descoperite doar prin contact direct și, din moment ce vederile spre exterior sunt verificate de la prima vizită, noile tale ferestre vor lăsa cu siguranță o impresie demnă de ținut minte.

Prin urmare, alegând sisteme VEKA de Clasa A și o personalizare în ton cu arhitectura, fațadele și spațiul interior capătă un plus de eleganță și rafinament, care nu pot fi trecute cu vederea nici de cei mai grăbiți vizitatori, iar tu îți sporești șansele de a vinde rapid și la un preț corect.

Ți-a plăcut? Dă un share pe

Solicită ofertă
mail